Yrityksille ja ryhmille

Arvostan yrityksiä ja organisaatioita, jotka haluavat pitää hyvää huolta ihmisistään. Työelämän haasteet eivät ole katoamassa ja yhä useampi ihminen uupuu. Työterveyden psykologipalvelut eivät useinkaan ole riittäviä pitkäkestoiseen ja pysyvään toipumiseen, jolloin tarvetta voi olla vahvemmalle ja intensiivisemmälle tuelle. Tarjoan erilaisia hyvinvointipalveluja työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen tueksi Jyväskylän alueella. Osa palveluista on saatavana myös etänä ympäri Suomen.

Tukea työssä jaksamiseen -valmennus

Työntekijöille ja esihenkilöille suunnattua valmennuksellista ja terapeuttista yksilöohjausta henkilön omien selviytymisstrategioiden sekä ajatus-, tunne- ja toimintamallien käsittelyyn. Kyseessä on voimavarakeskeinen, vahvuus-ajatteluun pohjautuva, terapeuttinen ja ratkaisukeskeinen valmennus, jossa henkilö pääsee pohtimaan jaksamisen ja hyvinvoinnin teemoja yhdessä ammattilaisen kanssa. Näitä teemoja voivat olla esim. kiireen ja stressin tunteet, omat voimavarat ja rajat, elämän kokonaiskuormituksen jäsentäminen, henkilökohtaisen elämän ja työelämän yhteensovittaminen, riittämättömyyden tai turhautumisen tunteet, vuorovaikutustaidot ja tunnetaidot. Teemat muotoutuvat yhdessä valmennukseen osallistuvan henkilön kanssa ja tapaamiset ovat luottamuksellisia. Valmennus sopii erityisen hyvin uupumisvaarassa, uupumuksen takia sairauslomalla tai muilla tavoilla riskitilanteessa oleville, mutta myös kaikille heille, jotka haluavat ennaltaehkäistä ko. ongelmia työyhteisössä.

Valmennuksen tavoite on tukea kuormittunutta henkilöä ja auttaa tätä löytämään ratkaisukeskeisiä ja uudenlaisia ajattelu- ja toimintatapoja sekä työhön että muuhun elämään. Uupumus kaventaa helposti ihmisen näkökulmaa, vaikeuttaa ajattelua ja hoitamattomana altistaa mm. masennukselle, fyysisille sairauksille ja pitkille sairauslomille. Uupumus ei poistu lyhyellä sairauslomalla vaan usein uusiutuu tai vähintään heikentää työtehoa ja -motivaatiota. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja mahdolliset henkilökohtaisen elämän kriisit vaikuttavat myös usein jaksamiseen työssä.

Valmennustapaamiset ovat järjestettävissä intensiivisellä ja tehokkaalla tempolla, esimerkiksi kerran viikossa. Käyntimäärät voidaan räätälöidä kunkin tilanteen mukaisesti, esim. viidestä kerrasta kymmeneen kertaan. Palvelu sopii kaikille aloille. Saatavilla myös etänä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: sydamellapauliina(a)gmail.com

Pauliina: Mielenvalmentaja, NLP Master Practitioner, KM, varhaiskasvatuksen opettaja, hypnoosivalmentaja, tuleva Siria ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (12/2023) sekä työuupumuksesta toipunut entinen ylikiltti suorittaja.

Hypnoottiset syvärentoutushetket työyhteisölle tai ryhmälle, 60min

Tulette yhdessä sopimaamme paikkaan, valmiina rentoutumaan syvällisesti. Makaamme patjoilla vilttien alla. Ohjaan meidät hypnoottiselle matkalle rauhallisiin ja rentouttaviin maisemiin, joissa kiire ja stressi loistavat poissaolollaan. Tämä lyhyt syvärentoutus on upea tapa antaa työyhteisölle tai ryhmälle hetki hermoston rauhoittamiseen, raskaiden tunteiden keventämiseen ja läsnäoloon tässä ja nyt. Olen opiskellut hypnoosia Suomen kärkihypnotisoijan opissa, joten rentoutuminen on taattu. Kysy tarjous.

NLP:llä helpotusta stressin ja kiireen tunteisiin, työyhteisöille ja ryhmille, 2-3h

NLP-menetelmin tartumme konkreettisesti kiinni stressistä, pienennämme sitä ja heitämme tuhkana tuuleen. Rentoudumme hypnoottisessa syvärentoutuksessa ja luomme rauhoittavia mielikuvia, joita jokainen osallistuja voi hyödyntää myöhemmin omassa arjessaan. Pidennämme aikaa ja hyppäämme sekunttiemme sisään luoden sinne kauniin ja rauhoittavan maiseman. NLP sisältää monia tehokkaita ja alitajuntaan suoraan kulkeutuvia harjoituksia, joiden avulla voidaan muuttaa voimallisesti ihmisen kokemusta elämästään.

Kysy hintatarjous ryhmällesi: sydamellapauliina(a)gmail.com