Sydämellä, Pauliina

Hei sinä,

tervetuloa mun sivuille!

Haluaisitko kokea enemmän myönteisiä tunteita, tehdä sulle merkityksellisiä asioita, iloita ja voida hyvin? Tai haluatko ihan oikeasti toteuttaa vihdoin sun unelmia? Uskaltaa jotain sulle tärkeää tai löytää takaisin itsesi äärelle?

Sulla on vain yksi elämä ja se on täysin sun ikioma. Se kuulostaa kliseiseltä mietelauseelta, mutta usein me kuitenkin eletään tavoilla, jotka ei ihan lähde meidän omasta parhaasta. Me usein tiedostamatta luullaan, että ollaksemme hyviä ihmisiä erilaisissa elämän rooleissamme meidän pitäisi olla jotenkin tietynlaisia. Pitäisi suorittaa, tehdä enemmän, joustaa, mukautua, jatkuvasti kehittyä ja olla jollain tavalla samanlainen kuin muut. Ehkä sinäkin ajattelet usein, mitä mieltä muut ovat susta. Ehkä elät arkea, joka ei tuo sulle iloa. Sellaista ok-elämää, joka näyttää kivalta, mutta tuntuu selittämättömällä tavalla vähän vajaalta, epätyydyttävältä, ehkä jotenkin pintapuoliselta, tylsältä. Tai sitten olet jo masentunut. Minä kerron nyt, mistä tässä on kyse.

Me ihmiset mennään helposti automaattiohjaukselle, koska meidän aivot on rakennettu nauttimaan tutusta ja turvallisesta. Niinpä me totutaan ajattelemaan, tuntemaan ja toimimaan tietyillä tavoilla, vaikka ne eivät tekisi meille edes hyvää. Pahimmillaan me kadotetaan itsemme kokonaan ja unohdetaan, keitä me edes ollaan ja mitä me itse tarvitaan ja oikeasti halutaan elämässä. Näin kävi mullekin.

Kun tarpeeksi kauan sivuuttaa itsensä sekä omat tarpeensa ja toiveensa, voi siitä hyvinkin seurata sieluttomalta tuntuva elämä. Usein mukana tulee myös turhautumista, ärtymystä, uupumusta ja lopulta masennusta. Silloin ilo menee herkästi piiloon. Kaikki tunteet ovat tärkeitä ja niillä on viesti. Usein meidän tunnetaidot on kuitenkin vähän köppäiset ja meidän saattaa olla vaikea päästä näistä matalista tunteista eteenpäin. Ne jää vellomaan meidän mieleen. Meillä kuitenkin on joka hetki mahdollisuus valita, miten me reagoidaan asioihin ja kuinka kauan me halutaan hengailla niissä matalissa tunnemaisemissa. Muun muassa tätä minä haluan sulle opettaa.

Minä olen Pauliina, mielenvalmentaja, NLP Master Practitioner ja tuleva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Mä olen täällä muistuttamassa, että sulla on lupa ja oikeus elää sun omannäköistä elämää. Lupa ja oikeus olla sinä. ❤ Ja jos et oikein tiedä, kuka olet, olet täsmälleen oikeassa paikassa.

Oikeasti tarvitaan nyt vain sun halu muuttua ja pikkuisen sopivanlaista tukea: kohtaamista, erilaisia harjoituksia ja oivalluttavia kysymyksiä, joihin vastaamalla tulet ymmärtäneeksi asioita, jotka vie sua eteenpäin. Tarvitaan sitä, että sun keho, mieli ja sielu (puhun usein sydämestä) pääsee takaisin tasapainoon. Asioiden jatkuva analysoiminen mielen tasolla ei auta. Tarvitaan palaamista viisaaseen kehoon sekä ihanaan sydämeesi. Tärkeintä on se, kuka olet ihmisenä. Olet nimittäin täydellinen. Kuuntele kehoasi ja sydäntäsi tarkemmin ja opi hyväksymään se mitä kuulet.

Sussa on olemassa jo kaikki, mitä tarvitset muutokseen. Mun tehtävä on auttaa sua näkemään ne asiat itsessäsi ja ottamaan vihdoin konkreettisia askeleita kohti sun unelmaelämää. Kirkastan sulle sun vahvuuksia ja voimavaroja, tutkitaan yhdessä tunteita ja niiden viestejä, sulatetaan rajoittavia uskomuksia, tutkitaan sun mielen ominaisuuksia. Tehdään tilaa sun onnistumiselle ja hyvinvoinnille.

Sun ei tarvitse osata mitään, mutta sun elämässä ei mikään muutu, jos sinä et muutu. Sun tehtävä on siis haluta muutosta itse ja sitoutua prosessiin, yrittää. Kun olet halukas muutokseen, avoin ja rehellinen sekä valmis sitoutumaan työskentelyyn, koko maailma on sulle auki.

Tarjoan tällä hetkellä mm. mielenvalmennusta ja lyhytterapiaa sekä runsaasti ilmaista sisältöä Instagramissa. Jos sussa herää mitä tahansa kysymyksiä, laita mulle sähköpostia siitä matalan kynnyksen yli. Katsotaan, voisinko auttaa. Mun kaikissa palveluissa on täysi tyytyväisyystakuu. Millaisia asioita sun elämässä on juuri meneillään? Millaista tukea tarvitset juuri nyt, sillä yleensä jokainen meistä kaipaa tukea johonkin.

❤ Sydämellä, Pauliina

Sähköposti: sydamellapauliina(at)gmail.com

Instagram: @sydamellapauliina. Tule seurailemaan ja saamaan ajateltavaa.

Aitoa kohtaamista ja työkaluja haastaviin hetkiin.

Uusin kirjoitus:

Lupa olla kesken

Oletko sinä kuten minä olen ollut, että haluaisit asioiden olevan valmiita tässä ja nyt, mielellään heti? Että kun keksit jonkun ihanan ja innostavan tavoitteen ja unelman, haluaisit päästä siihen mieluiten tänään tai viimeistään viikon päästä? Välillä tuntuu, että tämä asioiden keskeneräisyys on ihan sietämätön kestää. Kestää se, että ei olekaan jaksamista toteuttaa kaikkea ihanaa jaJatka lukemista ”Lupa olla kesken”

Nautinto ja ilo elämässä

Voi rakas blogini, en ole sinua unohtanut, vaan tehnyt niin paljon muuta lukemista, kirjoittamista, ajattelemista, tuntemista, irtipäästämistä ja lepäämistä, että ajatus ei vaan ole riittänyt tänne. Instagramissa olen ollut aktiivisempi. Haluan kuitenkin nyt avata tämän luovuuden valtatien, poistaa aidat ja esteet, ja aloittaa jostain. Vaikka vain ihan lyhyestä tekstistä nautintoon liittyen. Osaatko sinä sallia itsellesiJatka lukemista ”Nautinto ja ilo elämässä”

Unelmien päivitys

Hei sinä joka olet ottanut jo jonkinlaisia askeleita unelmaasi kohti! Halusin tulla muistuttamaan sua siitä, että ymmärräthän, että sun unelma saattaa matkan varrella muuttua. Se kehittyy, kasvaa ja saattaa vaihtaa jopa kokonaan suuntaa, niin kuin sinäkin. Älä säikähdä tätä muutosta, se kuuluu asiaan! Jotenkin minun päässäni kaikui pitkään ajatus, että kun valitsee unelmaansa, jota alkaaJatka lukemista ”Unelmien päivitys”