Sydämellä, Pauliina

Hei sinä ihana,

tervetuloa mun sivuille!

Ootko aidosti ymmärtänyt, että sulla on vain yksi elämä ja se on täysin sun ikioma? Kuulostaa itsestäänselvältä, mutta usein me kuitenkin eletään tavoilla, jotka ei ihan lähde meidän omasta parhaasta. Me luullaan, et ollaksemme hyviä ihmisiä meidän pitää suorittaa, joustaa ja mukautua. Sit me vielä usein pelätään muiden mielipiteitä ja rutinoidutaan ottamaan elämäämme arki, joka ei edes tuo iloa. Eletään sitten sellaista ok-elämää. Pahimmillaan me kadotetaan itsemme kokonaan ja unohdetaan, keitä me edes ollaan ja mitä me itse tarvitaan. Siitä seuraa usein, että uupumus ja masennus tulevat kylään ja asettuvat taloksi.

Mä olen Pauliina, NLP-valmentaja ja tuleva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Mä oon täällä muistuttamassa, että sulla on lupa ja oikeus elää sun omannäköistä elämää. Lupa ja oikeus voida hyvin – vapaus tuntea rakkautta, valoa ja iloa joka päivä. Sun tarpeet, toiveet ja unelmat on yhtä tärkeitä kuin muiden. Ja jos oot vähän hukassa nyt, se ei haittaa. Onnellisen elämän raiteille palaaminen voi tapahtua yllättävän nopeasti ja helposti. Mä oon siitä elävä esimerkki.

Sussa on olemassa jo kaikki, mitä sä tarvitset upeaan ja onnelliseen elämään. Mun tehtävä on auttaa sua näkemään ne asiat ja ottamaan vihdoin konkreettisia askeleita kohti sun omia unelmia. Sä et ehkä tiedäkään, miten paljon sulla on vahvuuksia ja voimavaroja. Mä kirkastan ne sulle. Sun tehtävä on haluta muutosta, parempaa hyvinvointia, ja itse kulkea se matka. Mä kuljen sun rinnalla ja varmistan, että menet oikeaan suuntaan, sun itse valitsemaa reittiä, kohti sun ikiomaa tavoitetta. Kohtaan sut lempeydellä ja lämpöisellä sydämellä.

Jutellaan. Millaisia asioita sun elämässä on nyt juuri meneillään? Mikä tuntuu vaikealta? Mitä hyvää haluaisit lisää? Sunkin elämä voi muuttua yhdessä hetkessä upeaan suuntaan, nopeasti ja helposti.

Sydämellä, Pauliina

Aitoa kohtaamista ja työkaluja haastaviin hetkiin.

Uusin kirjoitus:

Pysähdy hetkeen ja nauti kesästä

Täällä ollaan kesälomafiiliksellä. Työstin alkukesällä aika paljonkin lomailuteemaa, kun mietin levon ja tekemisen tasapainoa, opiskelijan ja tulevan yrittäjän lomakäytäntöjä ja nimenomaan sitä, mitä minä tarvitsin siinä hetkessä. Huomaan näin jälkeenpäin, että tarvitsin jonkinlaista etäisyyttä asioihin, lomaa, irtiottoa tai jotakin, joka helpottaisi näkemään tärkeät asiat tarkemmin, poimimaan kirkkaimmin loistavat ajatukset niistä sumuisemmista. Tarvitsin tilaa intuitiolle, tunteelle,Jatka lukemista ”Pysähdy hetkeen ja nauti kesästä”

Psykoterapiaprosessin lopetus

Tänään oli viimeinen käyntini omassa ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa, jossa kävin vajaat 2 vuotta. Alkuperäinen syy terapiaan hakeutumiselle oli täysin eri kuin miksi se loppuvaiheessa muotoutui. Niinhän se on, että prosesseissa ei aina tiedä, mihin päätyy. Ja jos uskaltaa antautua prosessin vietäväksi ja työstää kaikkea mitä esiin tulee, saattaa päätyä paikkaan, josta ei olisi aloituksen hetkellä osannutJatka lukemista ”Psykoterapiaprosessin lopetus”

Lyhyt moi

Kello on hurjan paljon, mutta halusin tulla sanomaan moi. Blogissa on ollut hiljaista, koska on pitänyt keskittyä irtipäästämiseen vanhasta, se on ottanut energiaa ja aikaa. Uutta on kuitenkin koko ajan tulossa mun elämään ja sitä kautta myös nettisivuille ja blogiin. Instagram päivittyy eniten tällä hetkellä. Verkkokurssia on tuloillaan ja jatkan ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin ja NLP-valmentajan asiakastyötäJatka lukemista ”Lyhyt moi”