Ota yhteyttä ja varaa aika

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia, etätapaamiset opiskeluhinnoin:

Kesähinnat: 40€/60min (sis. alv. 24%)

Ajanvaraus on nyt auki osoitteessa: vello.fi/sydamellapauliina-ajanvaraus. Etätapaamiset maksetaan ajanvarauksen yhteydessä.

Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa käydään yleensä 1-20 kertaa, asiakkaan tarpeesta ja toiveesta riippuen. Tämä terapiamuoto sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja -haasteeseen. Ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina minä mm. kuuntelen ja kannattelen, näen ja hyväksyn, kohtaan ja tuen, kirkastan vahvuuksiasi ja voimavarojasi, oivallutan ja innostan, kannustan ja rohkaisen sekä aktivoin sinua tekemään konkreettisia tekoja kohti omaa hyvinvointiasi ja onnellista elämää. Pääpaino on nykyhetkessä, mutta mennyttä ja tulevaa toki luonnollisesti sivuamme. Jos mietit, sopiiko ratkaisukeskeinen lyhytterapia juuri sinulle, ota rohkeasti yhteyttä niin otetaan siitä selvää.

Huom! Olen ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija ja teen asiakastyötä siksi opiskelijahinnoin. Hyödynnän tapaamistemme antia yhdessä sopimillamme tavoilla opiskeluissani, yksityisyyttäsi tarkasti varjellen. Keskustelemme tästä viimeistään ensimmäisellä tapaamisella ja voit halutessasi myös kieltää asioidesi käyttämisen opiskelutarkoitukseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: sydamellapauliina(at)gmail.com

Instagram: @sydamellapauliina

Asiat harvoin paranevat odottamalla. Etsitään ilo elämääsi. ❤

Ps. Lempeistä ja voimallisista NLP-valmennustapaamisista on myös tulossa sivuilleni lisää tietoa piakkoin.