Lyhyt moi

Kello on hurjan paljon, mutta halusin tulla sanomaan moi. Blogissa on ollut hiljaista, koska on pitänyt keskittyä irtipäästämiseen vanhasta, se on ottanut energiaa ja aikaa. Uutta on kuitenkin koko ajan tulossa mun elämään ja sitä kautta myös nettisivuille ja blogiin. Instagram päivittyy eniten tällä hetkellä. Verkkokurssia on tuloillaan ja jatkan ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin ja NLP-valmentajan asiakastyötä heti kesäloman jälkeen. Otan sitten myös uusia asiakkaita eli nyt todellakin kannattaa laittaa viestiä, jos mielit huoltamaan mieltäsi minun seuraan.

Tänään vietin päivän Tampereella koulutuksessa. Joskus aikaisemmassa elämässä en olisi voinut kuvitellakaan, että matkustan Jyväskylästä Tampereelle koulutuksiin säännöllisesti. Jostain syystä se ei sopinut ajatukseeni siitä, mikä on mulle mahdollista. Tuntui, että sellaista pystyivät tekemään vain erityisen vapaat ihmiset.

Koulutus oli taas huikea. Pää yhtä aikaa täynnä tyhjää ja täyttä. Inspiroivaa, onnellisen tuttua, uuttakin, haastetta ja tehtäviä. Kotona avasin terassin oven, istuin tähän sohvan nurkkaan ja aloin tekemään koulutuksessa saatua tehtävää. Nyt otan askeleen kohti unta. Kauniita unia ja onnellisia päiviä! Nähdään pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: