Verkkosivuilla uutta!

Noin. Päivitin verkkosivuja sen mitä osasin. Lisäsin mm. palveluja ja hintatietoja, ja vaihdoin joitain kuvia. Poistin toistaiseksi linkin ajanvaraussivulle Velloon, koska en saanut sitä toimimaan haluamallani tavalla. Aikoja voi varata sähköpostitse tai Instagramissa. Olen ylpeä aina jokaisesta jutusta, jonka saan täällä toimimaan. Itseoppinut kun olen näissä asioissa. Jos luet tätä puhelimelta, käythän tutustumassa myös noihin muihin alasivuihin, jotka löytyvät sieltä valikosta. Raakilehan tämä nettisivu on, mutta kukapa ei olisi.

Oon somessa viime päivinä kirjoittanut useamman kerran kiitollisuudesta ja siitä, miten älyttömän paljon arvostan omia valmentajiani ja oppaitani, jotka ovat olleet mukana tässä mun matkalla, ja ovat edelleen. Tässäkin asiassa yritän siis noudattaa omia oppejani eli hakeutua sellaisten ihmisten vaikutuspiiriin, joilta haluan omaksua viisautta.

Valmentaja, terapeutti tai mikä tahansa muu ammattilainen on kuitenkin myös aina tavallinen ihminen. Meillä on yhtälailla oma elämämme ja kohtaamme näitä samoja asioita itsekin arjessamme. Minulla on minun matkani, sinulla sinun. Silti sydämestäni uskon, että minulla on sinulle annettavaa valmentajana ja tulevana lyhytterapeuttina.

Uskon, että oikeat opettajat saapuvat silloin, kun oppilas on valmis. Jos siis koet kutsua ottaa minuun yhteyttä, niin tee se rohkeasti, siitä matalan kynnyksen kohdalta. Yhteydenotto ei maksa mitään eikä sido mihinkään.

Sydämellä, Pauliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: